Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-EN-cleanseas.jpg

Water is van levensbelang!

Voor een gezonde toekomst.

Ons lichaam heeft per dag minimaal 1,5 liter schoon drinkwater nodig. In extreem warme gebieden zoals het Caribisch gebied mag dat zeker een halve liter per dag meer zijn. Water zorgt dat onze huid transpireert en dat de organen goed werken, zo wordt ook de warmte door ons lijf gereguleerd en dat is onder elke tropische zon geen overbodige luxe.

Gratis drinkwater

De beste kwaliteit drinkwater komt op onze 'Gratis drinkwater' locaties gewoon uit de kraan. De waterbedrijven produceren dat met een uiterste zorg en wekelijks wordt dit op 50+ punten streng gecontroleerd. Dat is nog altijd 2 x strenger dan de kwaliteitscontrole van fles- of mineraalwater.

Fleswater is de ultieme marketing!

Mineraal-, of fleswater komt veelal uit gewone grond-drinkwater-lagen. Alleen wordt dit - na transport - in een bottelarij in plastic of glazen flessen gepompt en per vrachtwagen en cntainerschepen over de hele wereld vervoerd. Daarnaast draaien dure marketingmachines rond die water-multinationals en zorgt dure reclame dat dit water gemiddeld 100 tot 500 x duurder verkocht wordt dan gewoon drinkwater.

De beste kwaliteit drinkwater!

De doelstelling van het project is heel simpel; het gebruik van drinkwater in plastic flesje drastisch terugdringen en dan zeker op locaties waar dit nu echt al hard nodig is. De drinkwaterkwaliteit in Nederlandse steden is perfect echter de bezoeker/toerist koopt, door de onwetendheid over de gratis verkrijgbaarheid van drinkwater massaal water in plastic flesjes. Hierdoor is er een constante stroom aan plastic [zwerf]afval en wordt de toch al fragiele leefomgeving van mens, dier en de natuur belast.

Ons project informeert die bezoeker/toerist over de gratis verkrijgbaarheid, de drinkwaterkwaliteit, het hoe en waarom van water drinken, brengt samen met ondernemers een netwerk van waterpunten tot stand en biedt met the Blue Bottle [de thermosfles 2.0] een perfect alternatief om gewoon kraanwater te gebruiken. Zo wordt het [zwerf]afval teruggedrongen, ontstaat er een 'groene' bewustwording en is er een directe verbetering van het leefklimaat.

Wij noemen dat PRecycling!

Niet opruimen, maar ingrijpen voor het gebeurt! 

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content