Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-NL-statiegeldAlliantie.jpg

5 % voor het goede doel?

Als u koopt en zo indirect steunt

Op elke locatie beslissen we samen met de stakeholders of we van de verkoopprijs 5% afgedragen aan projecten voor lokale goede doelen. Door het achterhouden van die 5% van de verkoop ontstaat er een leuk potje met geld.

Gratis drinkwater - the Animal shelter

Om dit leuk zichtbaar te maken rekenen we jaarlijks uit hoeveel water daarvoor gekocht kan worden. Die hoeveelheid zetten wij dan symbolisch als liters water op de checque! Natuurlijk betalen wij die gift uit in klinkende lokale munt en zijn de organisaties vrij het te gebruiken mits dit maar ten goede komt van hun uiteindelijke doelstelling.

Locatie Bonaire

Op de locatie Bonaire komt het eerste jaar die opbrengst te goede aan organisaties die zich inzetten voor de dieren op en om het eiland. Zo draagt de koper van the Blue Bottle indirect dus bij aan het welzijn van de zwerfdieren, de schilpadden, ezels, flamingo’s , loras, Prikichi etc. op het eiland.

Op de cheque komt door het achterhouden van die 5% een - ingeschatte hoeveelheid van 3.500.000 liter water te staan. Maar het is ons om het even waaraan men de dollars uitgeeft; al is het aan de waterrekening, waterbakken, leidingwerk, een nieuwe overkapping voor schaduw of voer. De keuze is aan de mensen achter de organisaties.

Op Bonaire steunen we in het pilotjaar:

* The Animal shelter
* The Donkey Sanctuary
* ECHO Bonaire
* Fundashon Kunuku Kakelvers
* Sea Turtle Conservation Bonaire

 

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content