Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-NL-tbb550.jpg

Waterpunt worden?

Dat is helemaal gemakkelijk,.. gratis en waarschijnlijk het beste marketingmiddel van de laatste 25 jaar!

Je vindt 'Gratis drinkwater' projecten onder de naam Re-fill, FreeTap, TapIt, WaterLife, etc. in London, Berlijn, Amerika, Mexico, Parijs etc.. Nu zijn de eerste gastvrije plaatsen in Nederland aan de beurt.

Gratis drinkwater

Gastvrijheid 2.0!

‘Gratis drinkwater’ is een netwerk van waterpunten waar elke Blue Bottle houder zijn fles gratis kan vullen met gewoon drinkwater. Zo’n waterpunt wordt door de ondernemer in eigen beheer verstrekt. Dit kan gewoon uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit. Zo laat je echt gastvrijheid zien. 

Het enige dat je moet doen is je opgeven via de button!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij komen langs, plakken onze sticker duidelijk zichtbaar op je toegangsdeur of het raam, plaatsen je gegevens op de gratis te downloaden WeTap waterpunten app. en vanaf dat moment ben jij een 'gratis drinkwater punt!

Wie gaat dat betalen?

* Wij vragen aan de waterpunten geen enkele euro!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar het beste middel om nieuwe gasten ook echt in je zaak te krijgen! Met gratis drinkwater kost dit met een watervulling voor die nieuwe gast nog geen eurocent!  

Wij verzorgen alle digitale middelen,. die kan je als waterpunt gratis gebruiken op je social media! Voor interne promotie zijn verschillende uitingen voorhanden, voor op tafel, op het straatbord, in de toiletten etc. Verschillende zijn als PDF te downloaden via deze website.

Elk 'Gratis drinkwaterpunt' heeft de mogelijkheid de Blue Bottles te verkopen/aan te bieden aan hun gasten/klanten voor een vaste maximale verkoopprijs van €15,- euro. [vergelijkbare kwaliteitsflessen rond de 35,00 / 40,00 euro.]

Als waterpunt kan je gebruikmaken van the Blue Bottle 500 actie: 40 gepersonaliseerde Blue Bottles met gelasered logo/branding voor €500,- euro excl. btw.

Gemeenten, organisaties, bedrijven, evenementen etc. die zich als partner aanmelden worden van alle visuele uitingen voorzien en deze mogen door alle waterpunten binnen de locatie worden gebruikt. 

Gemeenten, organisaties, bedrijven, evenementen etc. kunnen gepersonaliseerde Blue Bottles aankopen.  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content