sky-NL-tbb550.jpg

Waterpunten?

London, Berlijn, Parijs, Bonaire, Delft en,..

‘Gratis drinkwater’ is een netwerk van waterpunten waar een Blue Bottle houder zijn fles gratis kan vullen met gekoeld drinkwater. Zo’n waterpunt is een locatie waar de ondernemer dit water in eigen beheer verstrekt. Dit kan gewoon uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit.

Gratis drinkwater

Elk waterpunt wordt herkenbaar weer gegeven door de blauwe pijltjes op de mobiele applicatie en d.m.v. blauwe druppeltjes op de diverse kaarten van toeristische organisaties. Daarnaast zit de opvallende sticker altijd duidelijk op het pand. Een officieel Waterpunt maakt zich nog beter zichtbaar door het ophangen van de Waterpoint-poster, door tafelpromotie of op bijvoorbeeld de website. Materiaal hiervoor is te downloaden via de website als PDF of via ons verkrijgbaar.

Elk officieel Waterpoint heeft de mogelijkheid de 500 ml. Blue Bottles met active dop te verkopen/aan te bieden aan hun gasten/klanten voor een vaste maximale verkoopprijs van €15,- euro. [vergelijkbare kwaliteitsflessen kosten rond de 35,00 / 40,00 euro] De Big Blue Bottle met een inhoud van 750 ml. en active dop is verkijgbaar voor €20,-. 

Waterpunt 2.0

Locaties-eigenaren die meer informatie willen over interne of openbare waterpunten kunnen ook contact met ons opnemen:

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content