Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-EN-cleanseas.jpg

Waterpunten?

London, Berlijn, Parijs, Bonaire, Delft en,..

‘Gratis drinkwater’ is een netwerk van waterpunten waar een houder zijn herbruikbare fles gratis kan vullen met gekoeld drinkwater. Zo’n waterpunt is een locatie waar de ondernemer dit water in eigen beheer verstrekt. Dit kan gewoon uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit. Downladen van de Refill app kan via: https://refill.org.uk/get-the-refill-app/

Gratis drinkwater

Elk waterpunt wordt herkenbaar weer gegeven door de pijltjes op de mobiele Refill applicatie en d.m.v. blauwe druppeltjes op de diverse kaarten van toeristische organisaties. Daarnaast zit de opvallende sticker altijd duidelijk op het pand. Een officieel Waterpunt maakt zich nog beter zichtbaar door het ophangen van de Waterpoint-poster, door tafelpromotie of op bijvoorbeeld de website. Materiaal hiervoor is te downloaden via de website als PDF of via ons verkrijgbaar.

Elk officieel Waterpoint heeft de mogelijkheid de 500 ml. Blue Bottles met active dop te verkopen/aan te bieden aan hun gasten/klanten voor een vaste maximale verkoopprijs van €15,- euro. [vergelijkbare kwaliteitsflessen kosten rond de 35,00 / 40,00 euro] De Big Blue Bottle met een inhoud van 750 ml. en active dop is verkijgbaar voor €20,-. 

Waterpunt 2.0

Locaties-eigenaren die meer informatie willen over interne of openbare waterpunten kunnen ook contact met ons opnemen:

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content