Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-EN-cleanseas.jpg

Gratis drinkwater!

Is dat echt waar,.

JA, Het klinkt bijna als een sprookje maar toch is het waar! Als houder van zo’n originele Blue Bottle vul je deze bij elk officieel watertappunt GRATIS met water van 'n perfecte kwaliteit. Het beheer van zo'n watertappunt is altijd in handen van de eigenaar en is te herkennen aan het ‘the best water quality’ logo. De waterpunten liggen geografisch strategisch verspreid over de locatie.

Gratis drinkwater

De waterdragers!

Op elke ‘Gratis drinkwater’ locatie werken we nauw samen met de lokale overheid, organisaties, bedrijven en NGO’s. Het verminderen van het zwerfafval, de afvalstromen en het verlagen van de carbon footprint zijn ons gezamenlijk doel. Dat bereiken we door voorlichting over de drinkwaterkwaliteit en aanvullende informatie over de [on]zin van het kopen en drinken van water in plastic flesjes.

Gratis vullen!

Het gaat om de bewustwording; dat je niet alleen moet roepen maar ook moet doen! Ons project werkt alleen als iedereen op de locatie samenwerkt en zo zijn steentje bijdraagt. Daarom zeggen wij "Niet lullen maar gratis vullen!" Voor een gezonde en leefbare wereld. Nu en in de nabije toekomst!

Echt overal?!

Ja,. echt overal waar de Blue Bottle waterpunten zijn kan je deze gratis met water vullen,. het maakt dus niet uit welk land, stad of werelddeel je bent. Zo heb je dus veel meer aan je fles dan je ooit voor mogelijk hield!

Door binnen ons project met diverse belanghebbende organisaties samen te werken - de lokale overheid, [horeca]ondernemers, lokatiemarketeers, de toeristische organisaties, het waterbedrijf, de afvalverwerkers etc., delen we kosten, versterken we elkaars woord én daad en dragen we dit gezamenlijk in elke vorm breed uit. Daardoor slaagt 'Gratis drinkwater!'

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content