Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-EN-plasticho.jpg

#StopMetPlastic #CleanSeas #StatiegeldAlliantie #WeTap

Samen schoon!

Minder zwerfafval geeft direct een betere leefomgeving voor alle dieren en de mensen. Verschillende organisaties werken hiervoor samen om dit te realiseren. U als gebruiker van de originele Blue Bottle en alle partners met de watertappunten werken hier indirect aan mee. Door op elke locatie samen te werken met de lokale of regionale overheid, het waterbedrijf, de afvalverwerker en organisaties voor toerisme, horeca en natuurbeheer worden totale kosten van dit project verdeeld over meedere partijen.

Gratis drinkwater

Verlagen carbon footprint!

Mineraal-, of fleswater legt duizenden kilometers per vrachtwagen/trein en containerschip af voor het ergens in de koelkast staat. Alles bij elkaar een enorme belasting voor het milieu; van het oppompen van het water tot de productie van de waterflessen en het transport naar elke locatie ter wereld. En dan spreken we nog niet eens de schade aan milieu en dieren. 

Op Bonaire samen naar een Blue destination!

Veel locaties in het Caribisch gebied kennen geen statiegeldsysteem voor plastic flessen en met recycling is pas recent een start gemaakt. Veel plasic flessen komen daardoor nog in het huisvuil, de stortplaatsen of de natuur terecht. En aangezien deze met regelmaat vollopen is verbranden de enige wijze die men kent. Het terugdringen van het gebruik van plastic flessen geeft direct ook veel minder zwerfvuil in de natuur én het water.

Mee doen! of meer weten?

Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content