Refill app.

Benieuwd waar in de buurt je dichtbijzijnste 'Gratis drinkwater'punt is? Download dan nu de gratis Refill waterpunten app. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen dan zie je aan de opvallende raam/deur-stickers dat je op het juiste adres bent! De Refill app. wordt elke dag voorzien van de nieuwste waterpunten en je ziet dan het juiste adres met een foto en gegevens van het waterpunt!

Download hem NU voor iPhone!

Download hem NU voor je Android!

sky-EN-plasticho.jpg

Waterpunt worden?

Je vindt 'Gratis drinkwater' projecten onder de naam Re-fill, FreeTap, TapIt, WaterLife, etc. overal ter wereld. Parijs, London, Berlijn, de grote steden in Amerika, Mexico, Australie etc. en nu toont dan ook Nederland zich van de beste kant. Minder gebottled water is direct minder plastic [zwerf]afval!

Gratis drinkwater

Gastvrijheid 2.0!

‘Gratis drinkwater’ is een netwerk van waterpunten waar elke houder van een herbruikbare fles deze gratis kan vullen met gewoon drinkwater. Dat water wordt door de ondernemer in eigen beheer verstrekt. Dit kan gewoon uit de kraan, uit een kan, de koelkast, jerrycan of waterkoel-unit. Zo laat je echte gastvrijheid zien. 

Het enige dat je moet doen is je opgeven via de button!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuk dat jullie willen aansluiten bij het ‘Gratis drinkwater’ netwerk!

WAT DOE JE ALS ONDERNEMER?

Als ondernemer meedoen aan het ‘Gratis drinkwater’ project kost je GEEN inschrijfgeld, GEEN jaarlijkse contributie en verplicht je NIET tot de verkoop van Blue Bottles. Je bent overal vrij van!


WAT DOE JE WEL?

Als er gasten/bezoekers aankomen dan vullen jullie hun herbruikbare fles gewoon GRATIS met KRAANWATER. Het gaat dus ook NIET om tafelwater aan gasten die plaats nemen in de zaak.

Een flesvulling kost nog geen tiende eurocent en is daarmee je goedkoopste marketingtool. Die gasten staan namelijk echt al bij je binnen!

 

WAT DOEN WIJ?

[1] Wij plakken de sticker op het pand!

[2] Maken een foto van de ondernemer

[3] Plaatsen die op onze Facebookpagina’s en Instagram

[4] Plaatsing foto, N.A.W. en weblink in de [gratis] Refill app

[5] Verspreiding persberichten aan de lokale media.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis drinkwater

Waterpunt worden? Neem nu contact op!

PRO6  -  AVG -  DisclaimerPR-content